Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Smørrebrød og Akvavithistorier

Velkommen til Smørrebrød og Akvavithistorier hos Copenhagen Distillery! Forbered dig på en unik og autentisk madoplevelse midt i hjertet af København. Her i vores ombyggede fabriksbygning, kan du dykke ned i Danmarks rige madkultur og traditioner, mens du smager på vores akvavit. 

Under denne oplevelse vil du blive introduceret til akvavittens verden og historie. Vores erfarne guider vil tage dig med på en rejse gennem de forskellige smage af Aamanns hjemmelavede smørrebrød, der er lavet med omhu og kærlighed til danske råvarer. På samme tid vil du også få mulighed for at smage vores udvalg af akvavitter og snapse, som Skandinavien er så kendt for. 

Mens du nyder smørrebrød og akvavit ledsaget af fadøl fra Anarkist og Nørrebro Bryghus, vil vores vært tage dig tilbage i tiden og give dig et indblik i dansk madkultur og de historier, der er forbundet med akvavit. Alt i alt er denne oplevelse en perfekt kombination af lækkert mad, spændende historier og et indblik i danskernes forhold til akvavit. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Copenhagen Distillery

Hvad er inkluderet?

Valgfri fadøl fra Anarkist eller Nørrebro Bryghus 

3 stykker smørrebrød og en risalamande fra Aamanns 

Akvavitter og snapse parret med smørrebrødet 

dessertlikør fra Mergelsøe Cider

Cover image
Om Copenhagen Distillery

Copenhagen Distillery holder til i en ombygget fabriksbygning bag Christiania. Her er der plads til kreativ udfoldelse, når det gælder destillering af whisky, gin og akvavit. Hos Copenhagen Distillery er det ambitionen at skabe nye smagsoplevelser.

Copenhagen DistilleryKløvermarksvej 70 D2300 København
welcome@copenhagendistillery.com+4593836513
© 2023 Copenhagen Distillery
Fra 600 kr./person
Company logo
Fra 600 kr./person